Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ «cineitea» «ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ»
Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2012 11:24
into_the_wildΠαρασκευή 3/8 στις 9.30μμστην αυλή του Δημαρχείου Ιτέας (είσοδος από Πλ. Ηρώων)


Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του bestseller του Jon Krakauer και αφηγείται μία αληθινή ιστορία. Το 1992 μετά την αποφοίτησή του, o άριστος φοιτητής και πολύ καλός αθλητής, Christopher McCandless ( Emile Hirsch), εγκαταλείπει τα υπάρχοντά του, μοιράζει τα 24.000 δολάρια που είχε στο λογαριασμό του σε φιλανθρωπίες και φεύγει προς την Αλάσκα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς τα κεί συναντά ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον βοηθούν να διαμορφώσει την ζωή του και τα θέλω του.

ο Sean Penn φτιάχνει μια ταινία, ίσως η καλύτερή του ως σκηνοθέτης, το ανθρώπινο θάρρος και τόλμη η οποία αναζωογονεί και τονώνει το είδος των road movies.

Καθοδηγούμενο από τα τραγούδια του Eddie Vedder, και από τις διάσπαρτες συναντήσεις του Chris με διάφορους χαρακτήρες, τους γονείς του (William Hurt και Marcia Gay Harden), ένα ζευγάρι μεσήλικων νέο-χίπις ( Catherine Keener και Brian Dierker), έναν λαϊκό αγρότη του Νότου ( Vince Vaughn) αλλά και ενός μοναχικού χήρου ( Hal Holbrook σε μια ρωμαλέα ερμηνεία αντάξια ενός Όσκαρ), το φιλμ διατηρεί μια σταθερή αίσθηση χαράς και ανακάλυψης, και δίνει με ευκρινή, σαφή τρόπο, τη χαρά του ταξιδιού.

trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=2LAuzT_x8Ek


είσοδος 5€ και 3€ μαθητικό
πηγή:amfissapress

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου