Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κινηματογραφική Λέσχη - Η ταινία της εβδομάδας

batman3Ξεκινούν οι χειμερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας
Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Επιστρεφει
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, ώρα 21.00
Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας
Περιπέτεια Βρετανικής & Αμερικανικής συμπαραγωγής 2012
Διάρκεια: 165 λεπτά
Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Μουσική: Hans Zimmer
Ηθοποιοί:
Christian Bale, Michael Kane, Gary Oldman, Ann Hathaway, Marion Cotillar, Tom Hardy, Morgan Freeman & Joseph Gordon-Levitt

Υποθεση:
Περασαν 8 χρονια από την τελευταια φορα που ο Batman εσωσε την Gotham City από το οργανωμενο εγκλημα. Τωρα ο ανθρωπος που βρισκεται πισω από την μασκα του Σκοτεινου Ιπποτη ο δισεκατομμυριουχος φιλανθρωπος Bruce Wayne εχει κλειστει στον εαυτο του. Η επισκεψη ενός νεου αστυνομικου υπαλληλου του John Blake τον ενημερωνει ότι ενας επικινδυνος τρομοκρατης ο θηριωδης Bane απηγαγε έναν πυρηνικο επιστημονα και ερχεται στο Gotham City για να σπειρει το χαος και τον τρομο! Τοτε ο Bruce Wayne θα κανει την εμφανιση του σε έναν βραδυνο φιλανθρωπικο χορό και εκει θα γνωρισει την πανεμορφη Selina Kyle η οποια εχει ταλεντο στις… διαρηξεις! Οι δυο τους θα ερωτευθουν παραφορα.

Στο μεταξυ όμως η εταιρια του η Wayne Enterprises θα κυρηξει πτωχευση καθως οι μετοχες βουλιαξαν γεγονος που θα αποβει μοιραιο για τον δισεκατομμυριουχο που θα χασει σχεδον τα παντα ακομα και την πολυτελη επαυλη του! Μια υπαλληλος της εταιριας του η Miranda Tate αναλαμβανει να προστατεψει το πυρινικο προγραμμα. Συντομα ο Bane κανει την εμφανιση του στο χρηματιστηριο της πολης κλεβοντας ηλεκτρονικα ένα αστρονομικο ποσο και ταυτοχρονα δειχνει ενδιαφερον να παρει την πυρινικη μοναδα και τον στρατιωτικο ςξοπλισμο της Wayne Enterprises. Αφου καταφερε να απειλησει τα μελη της εταιριας, τελικα παιρνει τον ελεγχο και η επιχειρηση «Χαος» ξεκινα!
Η εμφανιση του Bane κανει τον Batman να επιστρεψει στο προσκηνιο εχωντας συμμαχο φυσικα την Catwoman! Οι δυο ηρωες θα βρουν το κρυσφηγετο του Bane και της συμμοριας του. Ο Batman μονομαχει με τον Bane και τελικα χανει. Αποχωρει σε μια ερημο σε μια βαθια τρυπα οντας βαρια τραυματισμενος. Ο Bane εκμεταλλευεται την απουσια του και στο Gotham γινεται χαμος. 5 σημεια της πολης σημειωνονται εκρηξεις από βομβες και κυριαρχει το χαος. Μετα από λιγο καιρο ο Bruce Wayne επιστρεφει στην πολη για να βαλει τελος στην καταστροφικη μανια του τρομοκρατη Bane. Η Selina Kyle τον συναντα τυχαια σε μια οδο της πολης και αποφασιζουν να φορεσουν τις μασκες τους για να σταματησουν τον Bane και παραλληλα να σωσουν το Gotham από την πυρηνικη βομβα που απειλει να καταστρεψει την πολη! Θα τα καταφερουν?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου