Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο του Δ.Δελφών για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία


Ο Δήμος Δελφών και οι επιτροπές των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων ευχαριστούν:



1) Τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Δ.Ε. Άμφισσας, που προσέφεραν τρόφιμα, σχολικά είδη και παιχνίδια,
2) Όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας, που προσέφεραν διάφορα είδη στα «καλάθια της αγάπης» που βρίσκονται στα super market «ΠΕΝΤΕ Α.Ε. ΓΑΛΑΞΙΑΣ» και «Carrefour Μαρινόπουλος», καθώς και τους δεκάδες πολίτες που προσέφεραν από το υστέρημά τους τρόφιμα, παιχνίδια κλπ. για τους οικονομικά αδυνάτους συνανθρώπους μας στις εκδηλώσεις των Δημοτικών Κοινοτήτων Άμφισσας και Ιτέας.
3) Tην εταιρεία S&B ΑΜΕ και τους εργαζόμενους σε αυτή, που προσέφεραν τρόφιμα σε συσκευασία,
4) Την εταιρεία «Δελφοί – Δίστομο ΑΜΕ» και τους εργαζόμενους σε αυτή, για την ευγενική τους προσφορά,
5) Τις Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Ναυπάκτου Α.Ε., που προσέφεραν κατεψυγμένα κοτόπουλα.
6) Την εταιρεία «Γαλαξείδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» για την ευγενική της προσφορά.
7) Τους πολιτιστικούς Συλλόγους Δεσφίνας, Συνταξιούχων Ιτέας – Κίρρας, κυριών «Άγιος Στυλιανός», τον Πανελλήνιο Χριστιανικό Όμιλο Ορθοδόξου Ιεραποστολής, το Παράρτημα Εξωτερικής Ιεραποστολής Ιτέας – Κίρρας, τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιτέας «Ο Δεσμός», την Εθελοντική Ομάδα «Οι φίλοι της Κίρρας» , τον Μουσικοχορευτικό Όμιλος «Χοροστάσι», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριταίας «Άγιος Βλάσιος», Κίρρας καθώς τους συλλόγους Θεσσαλών Φωκίδας, Γυναικών Γαλαξιδίου, Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας, το Σύλλογο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Φωκίδας.
8) Το super market ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ιτέας για τις προσφορές αναψυκτικών και το ανθοκήπιο Αναγνωστάκος Πολύκαρπος.
9) Συμπολίτη μας για την προσφορά του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιτέας σε αρνί για 20 οικογένειες.
10) Τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν και παρουσίασαν την Κυριακή 28.04.2013 εξαιρετικό καλλιτεχνικό Πρόγραμμα, στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Ιτέας, φέρνοντας μήνυμα Ελπίδας και Αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες και συναισθήματα αλληλεγγύης!
Επίσης ανακοινώνεται ότι τα παραπάνω προϊόντα των προσφορών των εορτών Πάσχα 2013, διανεμήθηκαν από το Δήμο Δελφών στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης με αφορμή τη χθεσινή διανομή των Κοινωνικών Παντοπωλείων Άμφισσας και Ιτέας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχοντας ως παράδειγμα την αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη. Τα κοινωνικά παντοπωλεία του Δήμου μας είναι η επιτομή τις οργανωμένης απάντησης της τοπικής μας κοινωνίας στην σοβούσα κρίση. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου μας καθώς και τις εθελοντικές ομάδες που στέκονται ακούραστα αρωγοί στο έργο τους».
Σε όλους ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου