Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στους 38 βαθμούς Κελσίου θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος σήμερα

Ζεστός θα είναι και σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Αραιές νεφώσεις και πολλή ζέστη…

στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις και ζέστη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις έως 6 μποφόρ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου