Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΑΙΡΟΣ: "Καυτή" η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 21 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, τοπικά ισχυροί στα νοτιοανατολικά πελάγη, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς ως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά ασθενείς από μεταβλητές διευθύνσεις, μέτριοι από νότιες διευθύνσεις μετά το μεσημέρι.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Τρίτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες το πρωί στα δυτικά. Άνεμοι: ασθενείς και στα πελάγη δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5, στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Τετάρτη - Πέμπτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε υψηλά επίπεδα με μικρή πτώση την πέμπτη στα βορειοδυτικά.

Παρασκευή - Σάββατο

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στα πελάγη μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε σταδιακή μικρή πτώση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου