Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ημερίδα με θέμα: Η Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου


Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Φωκίδας
Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Π.Ε. 1ης Εκπ/κης Περιφέρειας Ν. Φωκίδας
1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας
1ο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Φωκίδας το  1ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας (ΕΑΕΠ) και το 1o Δημοτικό Σχολείο Ιτέας (ΕΑΕΠ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας, διοργανώνουν:
Ημερίδα με θέμα
«Η Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου»
την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στις 17:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών.
 Στην ημερίδα θα πραγματοποιήσουν εισηγήσεις:
·                    Η Ψυχολόγος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού κας Αθανασίου Κ.,
·                    ο Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Φωκίδας κος Σάρρας Σπ.
·        οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας  Καστανά Αθ. και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας Σαΐτη Απ.

Το πρωί της ίδιας μέρας σε τμήματα των δύο σχολείων θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών με θέμα την «Ασφαλή χρήση του Διαδικτύου».
Την παρέμβαση ευαισθητοποίησης θα υλοποιήσει η εξειδικευμένη ψυχολόγος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού, κα Αθανασίου Κ..


*Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας.
Εμφάνιση afisa safe internet_teliko3.jpg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου