Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Δείτε τι καιρό θα κάνει τα Θεοφάνεια

Δείτε τι καιρό θα κάνει τα ΘεοφάνειαΝεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο Αιγαίο που κατά τόπους στα νοτιοανατολικά θα είναι έντονες και ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις
στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα. Νωρίς το πρωί τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Ανατολική Στερεά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.



Παρασκευή 

Καιρός: στην ανατολική νησιωτική χωρά νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χωρά αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές κυρίως στα δυτικά όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.


Κυριακή - Δευτέρα Καιρός: σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χωρά. Ύφεση των φαινομένων αναμένεται τη Δευτέρα στα δυτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση τη Δευτέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου