Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.«Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης»

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
«Οι φίλοι της Κίρρας»
Πληροφορίες:
Κόμη Νάντια:2265034391
e-mail: jimkirra95@ gmail.com



Κίρρα 26-5-2014


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το περσινό καλοκαίρι διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την ομάδα μας το πολιτιστικό διήμερο «Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης» στην πλατεία της Κίρρας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και συλλόγων της περιοχής, να προβληθεί και να αναδειχτεί η ιστορία, η ομορφιά και η πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.
Μετά την θερμή υποδοχή και την αγάπη που περιέβαλλαν την εκδήλωση όσοι την επισκέφτηκαν, η ομάδα μας αποφάσισε να διοργανώσει και το φετινό καλοκαίρι το πολιτιστικό αυτό διήμερο στις 26 και 27 Ιουλίου στο χώρο της πλατείας της Κίρρας.
Προσκαλούμε όσους συλλόγους και καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωσή μας, ώστε μέσα από την παρουσία και τα έργα τους, τις προβολές και το υλικό που θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες , να προβάλουμε στα μάτια και τις ψυχές όλων, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέχρι 15-6-2014 στo παραπάνω τηλέφωνo , στο e-mail: jimkirra95@gmail.com και στο προφίλ της ομάδας στο facebook  με γραπτό μήνυμα.

Με εκτίμηση


Οι Φίλοι της Κίρρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου