Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού - καλλωπισμού στην πλατεία της Κίρρας






       Μετά το από 1-4-2014 έγγραφο αίτημα της ομάδας εθελοντών «Οι Φίλοι της Κίρρας» προς τον Δήμο Δελφών για καθαρισμό και καλλωπισμό της πλατείας
της Κίρρας σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο της Κίρρας, δόθηκε η σχετική άδεια και, κατόπιν συνεννοήσεως με τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δ.Ε.Ιτέας ,της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου, ξεκίνησαν οι εργασίες .
            Αυτές τις ημέρες το συνεργείο του Δήμου Δελφών, κατόπιν αιτήματος της ομάδας και σχετικής εντολής των αρμοδίων τους οποίους και ευχαριστούμε, επισκευάζει το σύστημα ποτίσματος, ενώ οι εθελοντές ασχολούνται με τον καθαρισμό των παρτεριών ( κόψιμο χορταριών απομάκρυνση σκουπιδιών κλπ).
            Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του συστήματος ποτίσματος, θα φυτευτούν στα παρτέρια της πλατείας καλλωπιστικά φυτά, σύμφωνα με την καθοδήγηση των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου.

            Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή τη  δράση της ομάδας εθελοντών «Οι Φίλοι της Κίρρας» που σκοπό έχει να ομορφύνει ένα από τα κεντρικότερα σημεία του χωριού μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες, μπορούν να επισκεφτούν το προφίλ της ομάδας στο facebook αφήνοντας μήνυμα ή να επικοινωνήσουν μέσω e-mail στο: jimkirra95@gmail.com.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου