Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Νέα ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας

Δελτίο Τύπου




Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας για την αγροδιατροφή. Το www.agrifoodcentralgreece.gr/el αποτελεί τον κόμβο ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις πρωτοβουλίες δράσεις της Περιφέρειας.

Με αφορμή την λειτουργία της ιστοσελίδας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, κάλεσε όλους τους παραγωγούς να προβάλλουν τα προϊόντα τους και τις δραστηριότητές τους μέσω αυτής, αλλά και να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της «διαδικτυακής κοινότητας» που δημιουργεί η Περιφέρεια, για την προβολή όλων των προϊόντων, των υποδομών και της αγροτικής ανάπτυξης στην Στερεά Ελλάδα.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ομάδα με τους ανθρώπους που αγαπούν, ζουν και δημιουργούν με τη γη της Στερεάς Ελλάδας, μέσω διαδικτύου. Είναι από εκείνες τις πρωτοβουλίες που μόνο εξωστρέφεια και προβολή μπορούν να δώσουν στον τόπο μας. Είμαστε πολύ δυνατοί στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βγούμε στον κόσμο, να δείξουμε ποιοι είμαστε και τι παράγουμε». Είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Γραφείο Τύπου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου