Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην Έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο» 20 - 22 Οκτωβρίου 2017, Athens Metropolitan Expo

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού                                 
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία, 12 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
στην  Έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο»
20 - 22 Οκτωβρίου 2017, Athens Metropolitan Expo

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο»,  που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα.


Η έκθεση απευθύνεται στην αγορά της οργανωμένης και μικρής λιανικής και, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών, έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης και επικοινωνίας μεταξύ των προμηθευτών και των σημείων πώλησης. Περισσότερα στοιχεία για την έκθεση μπορείτε να αναζητήσετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr/.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να  λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν  ατομικό εκθεσιακό χώρο (~6-7τ.μ.). Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €150 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 25 Αυγούστου 2017, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221036055).

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).
Συνημμένα Αρχεία:
-          Αίτηση Συμμετοχής
-          Κάτοψη για Στερεά Ελλάδα
-          Απολογισμός της έκθεσης για το 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Θεμιστοκλής Χειμάρας













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου